Партньори

„Юпитер Холдинг” АД

„Юпитер Холдинг” АД
„Юпитер Холдинг” АД е сто процента българско предприятие с частен капитал. Фирмите в холдинга разполагат със следните мощности: 
Изтеглете представяне 1 Mb (pdf) свали


Юпитер 05 ООД

Юпитер 05 ООД
Юпитер 05 ООД е със седалище и адрес на управление България, град Пловдив, Околовръстен път кв.Коматево, имот 15006.Основана е през 1990 г. с основен предмет на дейност производството и монтаж на стоманени предпазни огради, метални парапети и метални конструкции.
  Фирмата притежава производствена база разположена на площ от 3000 кв.м.,оборудвана с различни металорежещи и металообработващи машини / ролкоогъващи, ролкопрофилиращи, преси, абканти, стругове, фрези, гилотини, заваръчна и бояджийска техника и други.
  Ние сме първата фирма производител на стоманени предпазни огради в Република България , която има първоначално изпитване на продукта съгласно БДС ЕN 1317 (защитен краш тест) и може да издава декларация за съответствие по Наредбата за съществените изисквания към строежите и оценяване на съответствието на строителните продукти.Имаме успешно защитени краш тестове и притежава сертификати от ЛИЕР Франция, за стоманена предпазна ограда тип “Юпитер N2”, която отговаря на БДС ЕN 1317 - 1;2 .
 Във фирмата е изградена, внедрена и функционира Интегрирана Система за управление на качеството, околната среда, здравословни и безопасни условия на труд и безопасност на движението по пътищата, основана на принципите, заложени в стандарите БДС EN ISO 9001:2015,БДС EN ISO 14001:2015, BS OHSAS18001:2007 и БДС ISO 39001:2012. През 2006 г. въведохме и система за производствен контрол на строителните продукти съгласно Директива 89/106 на Европейския съюз.
Притежаваме Атестат и Сертификат, издаден от министерството на регионалното развитие и благоустройството в уверение на това, че можем да изпълняваме договори самостоятелно.Членуваме в:
  • Българска Стопанска Камара;
  • Българска Браншова Камара “Пътища”;
  • Българска Търговска Промишлена Камара;
  • Германо-Българската индустриална търговска Камара

  Във фирмата работи високо квалифициран ръководен и изпълнителски персонал .Сроковете за изпълнение на поръчките са възможно най кратки, цените –приемливи, а качеството – приоритет.Притежаваме богат списък от референции и препоръки за качествено извършена работа от клиенти и водещи строителни фирми в Република България.
Изтеглете представяне 3 Mb (pdf) свали


Юпитер Метал ООД

Юпитер Метал ООД
„Юпитер Метал” ООД е учредена през 2000г. в гр.Пловдив, със седалище  гр. Пловдив, кв. Коматево, Околовръстен път, имот 15006.
  На площ от 21 000кв.м. се разположени административна сграда на три етажа с магазин за метали, модерна складова база, арматурен двор и цех за студена обработка на метални профили.
  Производствените цехове на фирма Юпитер Метал ООД са оборудвани със съвременни ролкоогъващи, ролкопрофилиращи  и други машини, с възможност за произвoдствo на голям брой метални елементи използващи се в строителството.
  Във фирмата има въведена система за управление на качеството ISO 9001:2008. Препоръки за качествено извършената работа получаваме от клиенти, ползващи услугите ни, които са големи строителни фирми, членове на БСК и Гилдията на строителите предприемачи.


Завод за горещо поцинковане

Завод за горещо поцинковане
Предприятието се намира до град Пловдив попътя за Асеновград на терен с обща площ от 25,200 кв.м., а застроената производствена площ е 6,200 кв.м. В завода е разположена най-голямата вана за горещо поцинковане в България – дължина 13 м, широчина 1,6 м, и дълбочина 3,2 м, а годишният капацитет на производството е около 50 000 тона. За сравнение с 2010 година продукцията за горещо поцинковане в цялата горещо поцинковане е било около 20 000 тона. 

Пределните размери на елементите за поцинковане са: дължина 12,7 м, широчина 1,5 м, височина2,9 м с тегло до 7,5 т. В завода са внедрени последните технологии в областта на горещото поцинковане, които отговарят на всички европейски норми за безопастност, качество и ефективност. Продукцията отговаря на стандарт БДС EN 1461, а фирмата е внедрила стандарти EN ISO 9001:2008, BS OHSAS 18001:2007 и DIN EN ISO 14001:2009.

Заводът е член на Българска Асоциация Поцинковане (БАП), която пък е част от Европейската Асоциация на Поцинковачите (EGGA) и Международната Цинкова Асоциация (IZA)

Повече информация можете ще намерите на адрес: www.zgp.bg.


СПА Хотел Персенк 5*

СПА Хотел Персенк 5*
СПА Хотел Персенк 5* - в сърцето на Родопите, на 198 км от София, на 87 км от Пловдив, на 35 км от Пампорово и на 45 км от Смолян, в очарователния град Девин, се намира SPA Hotel PERSENK. Девин е разположен на 710 метра надморска височина, сгушен във величествените и митични Родопи, сред прохладата на борови гори и чист планински въздух. 

Повече информация можете ще намерите на адрес: www.persenk.eu.